Rondje Waaslandhaven getest door cultuurliefhebbers Mieke en Eddy!

Goed weer is altijd mooi meegenomen. Maar zelfs bij minder weer is Rondje Waaslandhaven écht de moeite volgens Mieke en Eddy. Mieke vertelt ons meer over haar dag!

Aangename gids, mooie wegen en unieke bezoekjes!

 

“Je kent dat wel, een slechte dag. Alles loopt fout en dan hoop je dat die dag zo snel mogelijk voorbij gaat. Zo begon zondag 5 juni voor ons. Het weer zat tegen, we vonden de weg niet en hadden schrik dat Rondje Waaslandhaven in het water zou vallen. Gelukkig was dit niet het geval. Dankzij de aangename gids, mooie wegen en unieke bezoekjes was Rondje Waaslandhaven een groot succes. En het bezoek aan de Prosperhoeve was de kers op de taart. ”

 

Bijleren, terwijl je iets doet vinden wij fantastisch. 

 

“Eddy en ik zijn fan van uitstappen met inhoud. Bijleren, terwijl je iets doet vinden wij fantastisch. We hebben in het verleden al enorm genoten van het aanbod in Havenland. Rondje Waaslandhaven heb ik op de site van Beveren ontdekt, maar meestal ga ik op het internet op zoek naar de term: ‘een dagje uit’. Zo vind ik altijd leuke en leerrijke uitstappen in de buurt.”

 

Voor iedereen wat wils! 

 

“We keken er enorm naar uit om de geheimen van de haven te ontdekken. Een van die geheimen was de Kieldrechtsluis. Normaal is het zeer moeilijk om hier in de buurt te komen, maar dankzij Rondje Waaslandhaven hebben we hem van dichtbij kunnen zien! Dit was het hoogtepunt van onze uitstap voor Eddy. Gedurende de volledige uitstap kregen we duidelijke informatie over de haven. Eddy was enorm geboeid door de technische informatie over de haven terwijl ik eerder genoot van de weetjes. Voor iedereen wat wils dus.”

 

“Onze gids deed er alles aan om de uitstap voor iedereen aangenaam te maken. Toen alles wat uitliep kregen wij de keuze tussen verschillende activiteiten. Onze groep besloot om naar Doel te gaan. Hoewel ik Doel al enkele keren had bezocht was toch leuk om extra uitleg te krijgen.” 

 

“Na Doel reden we door naar de Prosperhoeve, voor mij het summum van de uitstap. Hier genoten we van een lekker drankje en kregen we uitleg over de hoeve. Meer ga ik hierover niet verklappen, het is gewoon écht de moeite waard om zelf te bezoeken”