© Marc De Pré

Naar hartenlust trappen met de nieuwe fietskaart van Havenland!

De zon op je snoet, de wind in je haren en geen bolletjestrui van doen. Havenland is een fietsland vol contrasten. Net op tijd voor het mooie weer is er een nieuwe Havenland-fietskaart.

De Havenland-fietskaart leidt je door het ruime havengebied aan de hand van vijf fietslussen. Je kunt kiezen uit verschillende lengtes, van 12 tot 46 km, of je laten leiden door thema’s als de Sluizenroute en de Groene Haven. Avontuurlijke types kunnen mixen en mengen naar hartenlust of proberen om alle 59 bezienswaardigheden te ontdekken in één keer.

Fietslussen en waterbussen

Voor de gelegenheid hebben onze routes een update gekregen en onze vrienden van Provincie Antwerpen en ATV werkten zelfs een nagelnieuwe fietslus uit. De Groene Havenroute neemt je mee langs ruige heide, charmante polderdorpjes en containerreuzen die nog net geen eigen postcode hebben.

Daarnaast vind je op de kaart heel wat nuttige informatie voor een geslaagde dag in Havenland. Van eethuisjes en mobiliteitstips tot leuke weetjes, waaronder een ‘weet je wie veel weetjes weet?’-weetje en een onfeilbare techniek om een ware sluizenkruiser te worden!

 

Download dus snel de Havenland fietskaart, pomp die banden op, smeer je ketting en scheer je benen (optioneel), want de zon hangt al op je te wachten!