Zet jouw foto op de postkaarten van Havenland!

Je kan niet langer foto’s inzenden voor deze wedstrijd.
Je kan wel nog stemmen op jouw favoriet!
Welke foto verdient volgens jou een eigen postkaart?

 

Wat betekent Havenland voor jou? Is er een plekje in het havengebied waar jij je hart aan verloren bent, zoals een adembenemend uitzicht of een plaats waar je de oceaanreuzen groet? Ben jij een fijnproever van erfgoed, een kenner van indrukwekkende industrie of geniet je het liefst van de natuur? Misschien hou je nog het meest van de mensen die Havenland doen draaien en bruisen.

Wat het ook is, wij geven je de kans om het met de wereld te delen! Stuur ons jouw mooiste Havenlandfoto en wie weet prijkt die binnenkort op een van de postkaarten van Havenland.

Hoe gaat het in z’n werk?

Selecteer een of meerdere van je mooiste foto’s over Havenland en stuur ze vóór 12 februari 2021 naar info@havenland.be. Wij maken een eerste keuze uit alle inzendingen. Die krijgen een plaats in de finale. Iedereen zal op deze website op zijn of haar favoriet kunnen stemmen. De vijf foto’s met de meeste stemmen komen op de allereerste reeks postkaarten van Havenland. Zit jouw pareltje tussen de uitverkorenen? Dan ontvang je een pakketje van 20 postkaarten met je eigen foto erop.

[Foto’s insturen]

 

Door een foto in te zenden ga je akkoord met het wedstrijdreglement.

Mika Baumeister
Esther DG

Enkele praktische afspraken:

  • Lever je foto’s aan in een hoge resolutie (minstens 1200 x 1900 pixels), maximaal 10 MB groot en in jpg, png of gif.
  • Als je mensen herkenbaar in beeld brengt, vraag je daarvoor hun schriftelijke toestemming.
  • Geef zeker je naam mee en vertel ons waar je de foto gemaakt hebt.