Welkom in Vijdland: multimediale wandel- en fietstocht

Deze multimediale belevingstocht leidt je langs adembenemende kastelen en tuinen, een bruisende wereldhaven en de eindeloze polders.

Waar
Beveren

Wanneer
Van 01/07/2020 tot en met 30/09/2020
Deze route is altijd beschikbaar.

© Gemeente Beveren

Vijdland vertelt aan de hand van video en podcast wie Joos Vijd was en wat hij betekende (en nog steeds betekent) voor Beveren. De meeslepende verhalen zijn geschreven door Jonas Bruyneel, auteur van het boek ‘Vijd’.

Download de Vijdlandkaart via de website van Gemeente Beveren. De Vijdlandfolder is gratis verkrijgbaar in het infokantoor Toerisme van de gemeente.

Vijdland wandelroute (7 km)
Een prachtige wandeling van 7 km voor jong en oud langs de mooiste erfgoedparels in Beveren.

Vijdland fietsroute (35 km)
Fietsroute van 35 km langs adembenemende landschappen, een bruisende wereldhaven en de mooiste monumenten van Kallo, Beveren en Melsele.

Met de erfgoedapp stapt u in het voetspoor van Joos Vijd. Download de erfgoedapp op uw smartphone of tablet via de Apple of Androidstore, meer info op www.erfgoedapp.be. Ga naar kompas en download de tour Vijdland.

 

Combineer Vijdland met een gezellige picknick

Je kan Vijdland combineren met een heerlijke picknick met Vijdproducten (2 wraps, tabouleh, brownie, macarons, druiven, broodjes met beleg en huisgemaakte confituur, klein flesje wijn, 2 Vijdbiertjes, Vijdkoekjes, appelsap van Hortus ter Saksen, 2 fruittaartjes).

Prijs: 24, 50 EUR/p.p.
Reserveren op info@cultuurcafetervesten.be of 03 755 27 20.

Waar

Grote Markt 2
9120 Beveren