Schatten van Vlieg in Fort Liefkenshoek

Leg je oor te luisteren in Fort Liefkenshoek en hoor de geesten uit het verleden. Mysterieuze geluiden uit de geschiedenis van het fort wijzen je de weg naar de verborgen schatkist van Vlieg. Ga jij op onderzoek uit?

Waar
Fort Liefkenshoek

Wanneer
Van 24/08/2021 tot en met 31/08/2020

De omgeving van het fort is zeker ook een wandeling waard. (© Vilda Yves Adams)

De geluiden uit het verleden nemen je mee op een spannende zoektocht doorheen het fort. Kinderen krijgen een schatkaart van Vlieg. Als ze die helemaal invullen en het codewoord vinden, worden ze beloond met de schat van het Fort. Maar wees gewaarschuwd: een echte schattenjager weet nooit wat er om de hoek loert. Wie weet moet je plots dansen als de Geuzen!

Praktisch

Het bezoekerscentrum, waar de ‘Schatten van Vlieg’ georganiseerd wordt, is toegankelijk als je vooraf reserveert. Er zijn drie tijdsvensters beschikbaar:

10 – 11.30 uur
13 – 14.30 uur
15.30 – 17 uur

Per tijdsvenster kunnen 30 mensen zich inschrijven. Om buiten rond het fort te wandelen of iets te drinken in de taverne hoef je niet te reserveren.

Je hebt nog tot 30 augustus de tijd om op speurtocht te gaan in Fort Liefkenshoek. Het fort zelf kun je het hele jaar door bezoeken.

De zomerse zoektochten van Vlieg vind je op allerlei leuke locaties in Vlaanderen en Brussel. Je kan dus ook in Zwijndrecht en Antwerpen op schattenjacht gaan. Voor meer informatie kan je op de website van Vlieg terecht.

Waar

Ketenislaan 4
9130 Kallo