Red Star Line blaast 10 kaarsjes uit!

Red Star Line bestaat 10 jaar en dat vieren ze graag samen met jou!

Waar
Montevideostraat 3 2000 Antwerpen

Wanneer
Van 30/09/2023 tot en met 01/10/2023

Klaar voor een groots feest? Red Star Line bestaat 10 jaar, en dat willen ze samen met jou vieren! Daarom organiseren ze 30 september en 1 oktober een heus feest voor groot en klein. Geniet van creatieve workshops, kunstzinnige expo’s en wereldse gerechten. Gooi ook je dansbenen alvast los, want vanaf 20u ontvouwt er zich een groots dansfeest in jaren ’20 stijl!

Jouw creatief ei: workshops

In het feestweekend van Red Star Line kan je je creatieve ei kwijt in tal van workshops. Maak jij een levensechte knuffel, of ga je liever voor het borduren van een totebag? Op 30 september en 1 oktober organiseert Red Star Line talloze workshops gaande van bakken en borduren tot knutselen en filosoferen. Zien we jou ook tijdens een van de workshops? Ontdek snel welke jou het meest interesseert!

Ontdek de schenkers van Red Star Line

Fotograaf Koen Broos neemt je mee in de wereld van Red Star Line door 10 schenkers letterlijk en figuurlijk in de verf te zetten. Het cijfer 10 heeft in deze zin uiteraard een speciale betekenis, namelijk: 10 jaar Red Star Line. Voor elk bestaansjaar licht Broos telkens één schenker uit in zijn expo. Koens expo loopt trouwens niet enkel tijdens het feestweekend. Je kan zijn prachtige portretten nog bewonderen tot en met 1 april 2024, en dat gratis en voor niets!

The roaring twenties

Zin om je dansbenen los te gooien? Kom dan zeker naar het dansfeest van Red Star Line! Het is een uniek feest in jaren ’20 stijl, dat je absoluut niet mag missen. Benieuwd naar meer informatie of tickets? Koop jouw tickets nu en geniet binnenkort van een geweldig event vlak aan het prachtige Eilandje!

Laat je rondleiden

Benieuwd naar meer informatie over Red Star Line? Volg een van de boeiende rondleidingen in het historische museum en maak er – naast een amusant – ook een leerrijk weekend van! Wist je trouwens dat Red Star Line zowel voor volwassenen als voor gezinnen met kinderen rondleidingen biedt in het feestweekend? Check snel welke jij wil volgen!

Top wereldkeuken!

Een feest zonder lekker eten bestaat natuurlijk niet. Gelukkig zorgt Red Star Line in het feestweekend van 30 september tot en met 1 oktober voor heerlijk wereldse gerechten. Van Marokko tot Italië, van Turkije tot Amerika. Geniet van verse muntthee, frisse smoothies, harira soep, American pancakes, zongedroogde tomaten, Turks brood en zoveel meer.  Wil je proeven van deze wereldbrunch? Vergeet dan zeker geen plekje te reserveren, want de plaatsen zijn beperkt!

 

Tot dan!