Port Cleanup Week

Samen werken we aan vermindering van zwerfvuil, de plastic soup en zo aan een schonere leefomgeving. Klinkt dat als een geknipte taak voor jou? Doe dan mee aan de Port Cleanup Week

Waar
diverse locaties in het havengebied

Wanneer
Van 14/09/2020 tot en met 19/09/2020

Team up to clean up!

Samen met de havengemeenschap werken we aan vermindering van zwerfvuil, de plastic soup en zo aan een schonere leefomgeving. Klinkt dat als een geknipte taak voor jou? Doe dan mee aan de Port Cleanup Week van 14 tot en met 19 september 2020 en zet je eigen opruimactie op touw met steun van Port of Antwerp.

Wat houdt een opruimactie juist in?

  • Alle acties vinden plaats tussen 14 en 19 september.
  • Een opruimactie kan klein of groot zijn. Een snelle schoonmaak van tien minuten, een halfuurtje tijdens je middagpauze of heb je een paar uur de tijd? Alles is mogelijk. Kies wat voor jouw bedrijf en jouw team het best past.
  • Je ruimt op rond je bedrijventerrein of in het natuurgebied Galgeschoor dat we gedurende die week openstellen. Kies natuurlijk steeds voor een veilige plek! Wat, waar en wanneer kies je dus zelf, zodat het voor jouw bedrijf of voor je team het best past.

World Cleanup Day: samen ruimen we de haven op

De jaarlijks terugkerende World Cleanup Day is de grootste opruimactie wereldwijd. Meer dan ruim 180 landen geven de planeet op die dag een verdiende poetsbeurt. Het doel? Zoveel mogelijk zwerfvuil te verzamelen. De World Cleanup Day op 19 september sluit de Port Cleanup af. De Port Cleanup Week 2020 gaat door met de steun van Port of Antwerp, Mooimakers en Natuurpunt.

Meer info