Foyerconcert

Nathan Bell (VS), Fabrizio Poggi Trio (IT) en Bernard Castelein

Waar
Foyer De Schelde, De Keyserhoeve 66 - 2040 Zandvliet

Wanneer
21/04/2023 20u

Kom proeven van muziek, een knappe expo en speciale hapjes en drankjes. Op het menu: een avond met internationale americana, bluesrock en natuurfotografie.

Bernard Castelein is al meer dan 45 jaar op een passionele manier als natuurfotograaf actief. Met de expo ‘100 Landschappen’ toont hij dat je niet naar verre en exotische bestemmingen hoeft te reizen om mooie natuurlandschappen te ontdekken. Zijn landschapsfoto’s zijn gemaakt in een straal van hooguit 15 km in en om Brasschaat.

Nathan Bell brengt met zijn doorleefde stem pure songs die je tot op het bot raken. Op zijn recentste album gaat hij de strijd aan tegen de opkomst van het populisme en het angst en haat zaaien in de VS. Volgens Bell kan die angst en haat alleen overwonnen worden door liefde voor de medemens, ongeacht geloof, ras of afkomst…

Fabrizio Poggi werkte als zanger en mondharmonicaspeler samen met de allergrootste rootsmuzikanten ter wereld en bracht al 22 albums uit. Zijn vaste Italiaanse gitarist Enrico Polverari en de Belgische zangeres & percussioniste Katleen Scheir vergezellen hem op het podium. In het verleden speelde hij al op prestigieuze plekken zoals  Carnegie Hall in New York en nu… in Zandvliet.