Beveren anders beleven

Onze externe partners maken u graag op een originele manier wegwijs

Waar
Beveren

Wanneer
Van 01/07/2023 tot en met 30/09/2023

City Golf in Doel
Komt u swingend genieten van Doel met City Golf? Boek een toeristische rondleiding in het Scheldedorp waarbij golf spelen en wandelen langsheen de voornaamste bezienswaardigheden in Doel centraal staan.

City Golf Fort Liefkenshoek
Een uniek concept om Fort Liefkenshoek al spelenderwijs te verkennen. Boek uw bezoek en geniet na in de brasserie.

Spotters
Schepen en vogels spotten in Havenland
Van bruine kiekendief tot Dortmunders. Met deze kaarten weet u meteen waar u best op de uitkijk staat met uw verrekijker.

DeWaterbus
DeWaterbus als attractie
Ontdek met DeWaterbus de schoonheid de Schelde, Beveren, de aanpalende gemeentes en de stad Antwerpen. De Waterbus houdt in Beveren halt aan Fort Liefkenshoek en de Kallosluis.

Vespa Waasland
Met de Vespa rijden langs verschillende routes in Beveren.

Schatten jagen met geocaching
Geocaching is een spel dat u digitaal in de echte wereld speelt. Met behulp van GPS-coördinaten gaat u, via een app op uw telefoon of een GPS-apparaat, een schat vinden. Die schat noemen we een (geo)cache. Wist u dat ze dit spel overal ter wereld doen?

FarmFun Beveren
Gezonde buitenlucht, uitdagende denk- en doeopdrachten, heel veel koeien en nog veel meer fun. Daar staat FarmFun Beveren voor! Wilt u een beestige vrijgezellendag of een farmtastisch originele teambuiding beleven? Spring dan op uw tractor – of in uw auto – en kom naar de boerderij van Mattias en Lieke in Beveren voor een onvergetelijk avontuur!

Poldertochten
Maak op een originele wijze een tocht door de polders.

Zonnetrein Groot Saeftinghe
Ga op ontdekkingstocht in het Grenspark Groot Saeftinghe en proef heerlijke streekproducten. Kies uit verschillende arrangementen.

Ballonvaart
Een unieke groepsuitstap, een onvergetelijk avontuur waarbij u geniet van de mooiste uitzichten in de regio. Diverse opstijgplaatsen mogelijk.

Escaperooms in Hotel Beveren
Waan je in de oude ‘Motel Beveren’ sfeer en ontdek de verschillende rooms met elk hun eigen verhaal. Wilt u uit een mysterieuze hotelkamer ontsnappen? Of liever de raadsels oplossen in het kantoor van onze directeur?

Dropshot Beveren
Doet u graag aan bowling, squash of snooker & biljart? Dan bent u hier aan het juiste adres. Wanneer u uitgespeeld bent kunt u hier ook iets drinken of eten in de brasserie.

Golfclub Beveren
Golfclub Beveren ligt in de Waaslandhaven. In deze unieke setting bieden we een uitdagende beleving aan op de mooiste inland linksbaan van Vlaanderen. Het parcours slalomt door een rijk natuurgebied wat prachtige taferelen oplevert. Tussen het heidegras en de eco-zones wacht een uiterst uitdagende tocht.

Subtropisch zwembad LAGO
Subtropisch zwemparadijs LAGO Beveren De Meerminnen is uw uitgelezen plek voor een spetterende dag vakantie. Waterpret in het zwemparadijs, een virtuele ontdekking in LAGO VIRTUAL en achteraf genieten van wat lekkers in het Rest-eau-café. Hier beleeft u het allemaal!

Alpacadijk Kallo
Altijd al eens een alpaca willen zien en knuffelen? Dit kan bij de alpacaboerderij Alpacadijk in Kallo.

Meer info en contact:
https://www.beveren.be/nl/vrije-tijd-en-toerisme/zien-doen/beveren-anders-beleven

Waar


Beveren