Vlaamse Havendag Antwerpen

Waaraan denk je als je de haven van Antwerpen zegt? Welk beeld krijg je voor ogen wanneer dit begrip in je achterhoofd steekt? Deze dag is de perfecte kans om op deze vragen een antwoord te bieden. Het is een mogelijkheid die je móet nemen om eens een uitgebreide kijk achter de schermen te krijgen van de Haven van Antwerpen. Havens bruisen van activiteit. Maar weer jij wat er achter de schermen gebeurd? Kom te weten welke wereld er schuilt in en achter de Antwerpse haven op deze unieke dag!

De Havendag heeft al vijf edities achter de rug. Bij de laatste editie kwamen er meer dan 100.000 nieuwsgierige havenbezoekers over de vloer van de Vlaamse Havens. Telkens om onder andere te ontdekken hoe en op welke manier de havens bijdragen aan de economie. Misschien krijg je tijdens je bezoek wel zelf de smaak te pakken en gaan er nieuwe deuren open voor een mooie carrière(switch).

Ben je geïnteresseerd? Surf dan naar vlaamsehavendag.be voor meer informatie rond de 6e editie van de Vlaamse Havendag!

 Adres: Voor meer informatie rond de locaties van de bezoeken kun je website van de Vlaamse Havendag raadplegen: www.vlaamsehavendag.be

meer in havenland

OOK OP HET AGENDA