Part of Antwerp

 

Het Eilandje is hot...en dat zal iedereen geweten hebben. In september bruist de buurt rond het Kattendijkdok en het Havenhuis nóg wat meer. Dit voor een goede 10 dagen, want tien dagen lang wordt deze regio omgevormd tot ‘Part of Antwerp’, een gloednieuw festival boordevol activiteiten voor jong én oud.

Part of Antwerp is een tiendaags festival, met een goede mix aan activiteiten voor alle leeftijden en interesses. Reeds bestaande en populaire evenementen als de Havenchallenge, de Havendag en het Drakenbootfestival worden gebundeld tot één groot festival en aangevuld met tientallen nieuwe festiviteiten zoals een straattheaterfestival, 3D Street Art, dineren óp het water,… . Zowel foodies, sportievelingen, gezinnen, cultuurminnaars, liefhebbers van architectuur, muziekfanaten en toeristen, iedereen zal er zijn gading vinden en dat tien dagen lang.

Het festival is ontstaan vanwege het feit dat er in zowel dezelfde buurt en dezelfde periode al heel wat festiviteiten plaatsvonden. Van de Havenrun over het drakenbootfestival en de havendag. Met Part of Antwerp wordt alles gebundeld tot een groot festival waarmee Antwerpen als stad aan de stroom nog meer in de picture komt te staan.

 Wanneer: TBA
Voor meer informatie: www.partofantwerp.be/events

 Adres: Op het Eilandje: van het indrukwekkende Havenhuis op het Zaha Hadidplein, langs het Kattendijkdok naar het het Cadixplein, het Sasdok tot de Waagnatie en het Red Star Line Museum.

meer in havenland

OOK OP HET AGENDA