Jaar- en Feestmarkt Prosperpolder

Elke eerste zondag van september trekken talloze bezoekers en toeristen af naar een pittoresk Bevers dorpje genaamd Prosper Polder. Dat is de dag waarop het dorpje zijn jaarlijkse Jaar- en feestmarkt organiseert. Het dorpje komt u misschien bekend voor, want een poos geleden figureerde het dorpje in de televisiereeks ‘Den Elfde Van Den Elfde’.

De jaar- en feestmarkt is een bloeiende jaarmarkt die elk jaar tal van originele en amuserende activiteiten kent. Activiteiten zoals ‘De verkiezing van de schoonste Koe en paard van de streek’, gewestelijke prijskamp voor pony’s, paarden en hoornvee. Ook organiseert men tijden de jaar markt behendigheidsproeven met tractoren, ploegdemonstraties met oude tractoren, tentoonstellingen, etc.

De jongste rakkers kunnen genieten van een uitgebreide kinderanimatie. Kinderen kunnen zich uitleven in verschillende springkastelen of kunnen het avontuur tegemoet trekken tijdens een ezelritje. Sfeer en gezelligheid, daar zorgen de live-muziekoptredens wel voor!

Tijdens de uitgebreide zondagsmarkt staan er gezellige kraampjes en kan men kennis maken met oude ambachten en tractoren, tentoonstellingen van landbouwmachines en voertuigen, eetfestijnen in een uniek groen kader van de Polder, demonstraties schapen drijven, degustaties Propsperbier en zoveel meer!

Deze dag is dé dag om dé poldersfeer voluit op te snuiven. Mis dit unieke spektakel dus zeker niet!

 Wanneer? zondag 2 september 2018 van 12:00 tot 20:00

 Adres: Kieldrecht Prosperpolder, Sint-Engelbertusstraat 7, 9130 Kieldrecht (Beveren)

meer in havenland

OOK OP HET AGENDA