Hotel Novotel Antwerpen

Novotel beschikt over 400 hotels in meer dan 60 landen. Het hotel is gemakkelijk bereikbaar via de snelweg A12 en heeft een eigen parkeerplaats. Ontspan en geniet van je verblijf in een ruime, comfortabele kamer met gratis WiFi. Wil je Antwerpen leren kennen? Aarzel dan niet om een van de lokale front office medewerkers aan te spreken, vertelt Mr Steven Hameeuw, Hotelmanager.

Het moderne Belgische Novotel Antwerpen hotel ligt in de modieuze stad Antwerpen, op een klein stukje rijden van het stadscentrum. Geniet van gezonde en evenwichtige maaltijden in het gastvrije en informele restaurant. In ons prachtige buitenzwembad kunt u optimaal van de zomer genieten bij Novotel.

Een verblijf in Hotel Novotel Antwerpen Noord biedt de gelegenheid bij uitstek voor een bezoekje aan het historisch centrum van Antwerpen. Het Diamantmuseum, het Koninklijk Museum van de Schone Kunsten en het Rubenshuis zijn beslist aan te bevelen. Vergeet ook niet met de kinderen de onderwaterwereld van Aquatopia te bewonderen of de bekende Zoo in hartje centrum te bezoeken. Liever naar de film? Breng dan een bezoek aan een van de bioscopen die Antwerpen rijk is.

 Adres: Luithagen-Haven 6, 2030 Antwerpen

meer in havenland

ANDERE LOGEERADRESJES