Eet- en Drinckerij Nobel

 

Eet- & Drinckerij Nobel is geopend op 5 februari 2010 na een grondige verbouwing van het toenmalige eetcafé Modern. Men heeft van het eetcafé een eigentijds restaurant gemaakt waar zowel een kleine als een à la carte kaart gevoerd wordt en beschikt over 2 terrassen met in totaal 60 zitplaatsen.

Nobel maakt gebruik van de lokale markt. Het overgrote deel van de ingrediënten komen van lokale handelaars.

Gelegen in de driehoek Hulst – Saeftinghe – Kloosterzande is Eet- & Drinckerij Nobel het ideale vertrek / eindpunt voor uw tocht door de gemeente Hulst… Of u nu richting Doel, Walsoorden, Paal, Perkpolder, Lamswaarde, Nieuw-Namen of Clinge gaat van hieruit kunt u alle kanten op.

Betreft het een fiets-, wandel-, -motor- of oldtimertocht? Dat is een keuze die u zelf maakt…

Feit is dat u bij Eet- en Drinckerij Nobel op het goede adres bent voor een heerlijk kopje koffie, een frisse pint, een snack, lunch of diner en dit alles tegen vriendelijke prijzen…

Of u nu neerstrijkt op het mooie, op het zuiden gelegen, beschutte tuinterras dat u van een hele dag zon voorziet of binnen in het eigentijdse restaurant-café met toetsen van herkenning uit Zeeuws-Vlaanderen, de menukaart heeft voor iedereen iets te bieden.

Tel.: +31 114 635 223

 Adres: Dorpsstraat 45, 4569 AH Graauw, Nederland

meer in havenland

nog meer eten en drinken